Rješenja
    Point2000

Intech

Trgovačko društvo Intech informatičke tehnologije, d.o.o. Split, od 1995. god. prisutno je na tržištu. Primarna djelatnost je pružanje usluga podrške i uvođenje integralnih poslovnih rješenja. Od 2010. god. Intech nudi ASI Sales rješenje.

Opis ASI Sales rješenja

ASI Sales rješenje upravlja prodajom. Rješenje uvodimo implementacijom SECONDS usluge kroz dva procesa. Procesom 'Otkrivanje problema' odgovaramo na pitanja 'Što je problem' i 'Kako se problem manifestira', a procesom 'Rješavanje problema' odgovaramo na pitanja 'Zašto je problem nastupio' i 'Koji cilj izabrati'.

primjena - ASI Sales rješenje moguće je povezati na različite ERP sisteme. Uspješno je implementirana konekcija na Point2000.

vizija - Informacije i znanje omogućuju reakcije na promjene. U današnje vrijeme to više nije dovoljno. Jedino oslobađanje kreativnosti i inovacije rezultiraju proaktivnim stvaranjem promjena. Tu ASI Sales rješenje može biti od pomoći.

usluge - Trgovačko društvo Intech pruža usluge izgradnje, uvođenja (implementacija SECONDS usluge), podrške i održavanja ASI Sales rješenja